QUI SOM

CATÀRTIC és un projecte educatiu que neix amb la voluntat d’obrir un espai per gaudir de la creativitat a través de propostes i tallers entorn les arts, basats en el joc, la manipulació i l’experimentació. Propostes on cadascú pugui desplegar les seves pròpies capacitats creatives.

Entenem la creativitat com una habilitat innata bàsica pel nostre desenvolupament personal, en tant ens permet sobreviure, adaptar-nos al món, habitar-lo, transformar-lo. Fomentar i estimular la creativitat afavoreix l’autoconeixement, l’autoestima, la confiança en un mateix, la capacitat per afrontar reptes i dificultats, el pensament divergent…, aspectes claus en aquest procés de desenvolupament personal.

Quan ens expressem creativament estem construïnt un món -el nostre món- reflex de les nostres preocupacions, vivències i desitjos.

Viure i gaudir plenament la nostra creativitat és una experiència d'autoconeixement i creixement personal

La creativitat no s’ensenya, però sí s’aprèn. A Catàrtic volem acompanyar aquest procés, donant pautes i recursos per activar-la. Ens basem en el joc i l’experimentació com a motor pel seu desplegament, i posem el focus no en els resultats sinó en el procés creatiu, en les capacitats que es posen en joc i en els reptes que planteja, tant a nivell individual com col·lectiu.

Acompanyar en la creativitat és també educar la sensibilitat i enriquir la cultura visual. Proposem un apropament a les arts des d’una perspectiva oberta i transversal. Les arts com a marc de referència, com a camp immens d’experimentació d’on nodrir-nos i enriquir la nostra pròpia experiència creadora.

EQUIP

CATÀRTIC - Patricia Bofill

Patricia Bofill

artista visual

Direcció artística i
coordinació de projectes

CATÀRTIC - Heinrich Kullmann

Heinrich Kullmann

dissenyador gràfic

Direcció tècnica i
coordinació de projectes

CATÀRTIC Taller d'expressió i creativitat

T. 93 721 54 24  |  M. 626 384 128
08192 Sant Quirze del Vallès – BCN

© Catàrtic   |   Web by Kullmann design   |   Política de privacitat i Avís legal